Bon Appetit Zagreb VjenčanjeVanda & IvanPrelijepo classy vjenčanje klasičnih glazbenika


 
 

Ovo Bon Appetit Zagreb vjenčanje počinje kod Ivana i Vande doma, gdje su se mladoženja i kum spremali u vrlo veseloj atmosferi.

Mladoženja je violinist, ako ste se pitali odakle prstenje na violini, a kum je operni pjevač, ako ste se pitali odakle ta samouvjerenost; skupa su duhovit i neozbiljan duo koji je mnoge fotke začinio smijehom.

Nakratko skačemo na pripreme naše mladenke, violončelistice Vande, koja je taman obukla svoju predivnu i minimalistički-elegantnu vjenčanicu.

Ubrzo smo pred crkvom Kraljice Sv. Krunice, gdje su se Vanda i Ivan prvi put vidjeli.

Ovaj first look je bio skroz ad hoc i improviziran, ali čim smo vidjeli Ivanovu reakciju i suze u očima shvatili smo da je to bio pun pogodak. (Vanda i Ivan su općenito vrlo u doticaju sa svojim emocijama i to ćete lako primjetiti kao temu kroz sve fotke!)

Ceremonija je također bila i emotivna i fotogenična, sa zanimljivim bočnim svjetlom koje se probijalo i odbijalo po modernoj arhitekturi ove crkve.

Session na Gornjem gradu je bio prelijep! Vanda i Ivan su veseli, nasmijani, zgodni i vidljivo zaljubljeni, što znači da je fotkanje bilo pravi gušt. Iako je Gornji grad već bio zapao u sjenu, njihov sjaj je lako nadomjestio zrake sunca. ☀️

Vjenčanje Bon Appetit je bio šlag na vrhu ovog dana, penthouse tulum do ranog jutra! Bon Appetit Zagreb se smjestio na posljednji kat poslovne zgrade, što mu daje predivan pogled na istok, zapad i jug Zagreba. Za razliku od sličnih vjenčanih ‘sala’, kompletno je okružen staklenim stijenama od poda do stropa, pa umjesto da vas izolira od okruženja, poziva vani na terasu i uživanje u pogledu koji puca na sve strane.
Drveni dancefloor je idealan za ples do jutra, a hrana je stvarno izvrsna. Svakako jedno od zanimljivijih mjesta u Zagrebu za proslaviti vjenčanje i završiti u stilu!