Biba & DanijelZimsko vjenčanje s iznenađenjem u Bon Appetitu

Ako niste i sami fotograf, teško je objasniti ovo što ću upravo sada pokušati… znate onaj osjećaj kad dođete negdje s fotićem u ruci i doslovno ne znate što biste prvo slikali?
Ja stvarno lako padam na detalje (plitak sam, znam), a kad sam ušao u Bibinu kuću, stvarno nisam znao kud ću prije. Boje, oblici, teksture, male sitnice i velike stvarčice, sve me to odjednom preplavilo u bujici dilema gdje okrenuti objektiv. No, da ne ostane sve na tome, Biba i Danijel su bili vidljivo zaljubljeni i baš simpatično pod tremom.
Da, svi su pod tremom na dan vjenčanja, ali oni su imali osobitog razloga za to… jer su čuvali jednu jako bitnu objavu za kraj večeri.
Da si “olakšaju” život, objavu su začinili igrom gdje su gosti morali pogađati o čemu se radi. Rekao bih da im je trebalo dulje nego bi čovjek pomislio da će trebati za nešto tako relativno neiznenađujuće za svježi bračni par; vjerojatno jer se nitko nije usudio to reći na glas dok nisu ispucali sve druge opcije.
🙂
 

vjenčanje u Gračanima, Zagreb pozivnice na vjenčanje mladoženjine pripreme mladenkine pripreme mladenka oblači vjenčanicu mladenka i mladoženja matičar na Gornjem gradu Zagreb ceremonija Zagreb razmjena prstenja razmjena prstenja poljubac mladenaca u staroj gradskoj vijećnici zagrljaj i poljubac mladenaca dok si čestitaju nakon ceremonije čestitke mame nakon ceremonije večera u Bon Appetit torta detalj torte mladenci Bon Appetit Zagreb panorama Zagrebaiz Bon Appetita