Imanje Donji Laduč VjenčanjeNives & DomagojZlatnim zrakama okupano kasnoljetno vjenčanje na brežuljku


 
 

Ovo vjenčanje Donji Laduč (imanje Laduč by catering Ivić) počinjemo u smiraj vrućeg ljetnog dana. Dok su tople zrake obasjavale padine i livadu imanja, kolona naših Nives i Domagoja se približila i stigla nakon polusatne vožnje iz Zagreba.

Imanje Laduč je smješteno zapadno od Zagreba, na valovitim zagorskim brežuljcima, okruženo šumom i pogledom koji puca na zapad dokle god pogled seže.

Ulaskom na imanje smo se našli na prostranoj livadi, a svijetleći znak ‘LOVE’ je prva stvar koju smo vidjeli. (Kad smo već na toj temi, kad se okrenete oko sebe, druga stvar koju vidite je svijetleći znak ‘BAR’ 😎 )

Iako je bio vruć dan, šumsko okruženje i vrh brežuljka su napravili svoje da nas pomalo osvježe, a ostatak osvježenja je stigao iz već prije spomenutog bara pod vinovom lozom.

Ulaskom u glavni šator oduševili smo se predivnim uređenjem — raznovrsno bijelo cvijeće sa svim mogućim vrstama zelenog dekorativnog lišća i bilja, velike ukrasne žarulje sa žarnom niti i duge svijeće.

Čim smo stigli upiti uređenje glavnog prostora obasjano niskim zrakama zalazećeg sunca, odjurili smo pod obližnje krošnje zabilježiti Nives i Domagoja u malo intimnijem okruženju.

Našli smo se i u odvojenom dijelu imanja Laduč, u kućici uređenoj u lovačkom-rustikalnom stilu, a potom se vratili i pridružili ostatku gostiju koji je baš ispijao koktele i pripremao se na veliki ulazak u šator.

Nakon prvog plesa i večere u režiji cateringa Ivić, tulum nije bio ničim ograničen — susjedi su razbacani po brežuljcima i slobodno se plesalo do iznemoglosti na ovom vjenčanju Donji Laduč!