Jelena & MatijaDrukčije fotke vjenčanja

Bio je službeni kraj ljeta i duge sunčeve zrake su obećavale vrući, ali prelijepi dan. Dok sam vozio prema njihovom stanu bio sam siguran da ću imati pravu priliku snimiti im drukčije fotke vjenčanja i razmišljao sam o posljednjem putu kad sam ih vidio na vjenčanju kad smo pričali o tome. Brojao sam: ovo će biti naše treće vjenčanje skupa.

Čekaj, što?

Pa, prošlih godina smo se nekako motali u istim krugovima i Jelenu sam zapravo upoznao preko svoje žene prije 10ak godina.

I tako se jednostavno dogodilo da su bili gosti na 2 vjenčanja koja sam nedavno snimio, zaljubili se u moje fotke i pristup i dali mi 100% odriješene ruke da ih zabilježim u svom stilu. I zbog toga sam bio uvjeren da će ispasti doista drukčije fotke!

Ta činjenica mi je bila beskrajno smirujuća — već su znali kako fotkam, kako pristupam ljudima, koliko se brzo krećem uokolo i točno kakve fotke mogu očekivati od mene. Stvarno mi se svidio taj osjećaj potpune slobode, znajući da se mogu uživjeti u iskustvo i upijati ga dok snimam što god se događalo, kako god zamislio to u svom fotiću.

I doista sam uživao! Sve se urotilo da stvori jednostavno savršen dan. Svjetlo je bilo prelijepo i odmah na početku sam se našao u šarenom stanu s hrpom zanimljivih detalja (jarke boje me stvarno inspiriraju, ako niste primjetili). Energiju su podigli i mladenci, ali osobito kuma i kum koji su jednostavno prštali smješcima i pozitivnošću. Dalje se sve posložilo samo od sebe!

Prije nego krenete razgledati, držite na umu da su mnoge fotke animirane. Daje im priliku da se učitaju i počnu svoj ples da ih doživite u svom njihovom šašavom sjaju!

 

drukčije fotke vjenčanja kuma je došla detalji stana detalji stana mladenka i kuma u zagrljaju kumin poklon kum namiguje cijela ekipa na okupu kum se veseli vjenčane cipele mladenke i mladoženje mladenci u vjenčanici i odijelu drukčiji vjenčani buket emocije prije matičara došaptavanje ceremonija kod matičara vjenčana ceremonija razmjena prstenja razmjena prstenja poljubac nakon ceremonije čestitke nakon ceremonije vjenčanja kod matičara kum otvara šampanjac kuma se veseli šetnja centrom Zagreba drukčije fotke vjenčanja spontane fotke ples na placu Dolac drukčije fotke vjenčanja detalji restorana detalji restorana detalji restorana detalji restorana prvi ples prvi ples plesne akrobacije romantičan trenutak u plesu pokloni za goste