Fotograf krštenja ZagrebFotografiranje krštenja

Pozdrav, drago nam je da su nam se putevi spojili u potrazi za fotografom krštenja u Zagrebu!

I sami smo roditelji dvoje male djece i otprilike znamo kako se sad osjećate — kao da organizirate mini-vjenčanje! Od svih ljudi koje treba pozvati i svih stvari koje treba dogovoriti, rezervirati i potvrditi, na red je došao i fotograf krštenja.

Tu smo da vam olakšamo posao! Bez lažne skromnosti ćemo reći da smo sjajan izbor za svih kojima je fotografija vrlo bitna, ali ne žele previše razmišljati o fotkanju jednom kad se dogovorimo za sve detalje. Imamo desetljeće iskustva u fotografiji vjenčanja i obitelji, a krštenja su pomalo oboje od toga istovremeno.

Također ćemo biti iskreni i reći vam da ako su vam dovoljno dobre bilo kakve fotke samo za uspomenu, ima i nižebudžetnih izbora od nas. Ovo nije nešto što radimo usput; fotografiju obožavamo još otkad smo prvi put uzeli fotić u ruke i uvijek ćemo tražiti taj drugi kut, tu zraku svijetla, taj super kadar. Ako vam fotograf krštenja (u okolici Zagreba) koji svakom snimanju pristupa individualno i sa smješkom zvuči dobro, javite nam se!

Brzi smo, okretni, majstori kadra i svjetla, ali i neprimjetnosti. Ako želite “dogovori i zaboravi” pristup, super ćemo se slagati! Na ovoj stranici ćete vidjeti i par primjera nedavnih fotografija krštenja koja smo snimili (u pravilu ih ne objavljujemo, pa je ovo samo mali uzorak da vidite naš stil). A ako nas poželite rezervirati, sve možemo dogovoriti online u samo par klikova!

mama ljubi bebu tata ljubi bebinu nogicu teta i mama oblače bebu za krštenje mama i beba prije ceremonije fotografiranje krštenja zagreb, tata i kćer obučeni beba obučena za krštenje obiteljski portret crkva uređena s cvijećem ceremonija krštenja u crkvi fotograf krštenja zagreb ceremonija u tijeku uzvanici u crkvi na krštenju tata i kćer svećenik, mama i dijete obitelj krsti curicu fotografija krštenja u zagrebu fotograf krštenja zagreb mama drži krsnu svijeću roditelji, sin i krsna svijeća obiteljska fotka nakon ceremonije roditelji i uzvanici napuštaju crkvu restoran za proslavu uređena sala za slavlje fotografija krštenja zagreb torta za slavljenika torte za krštenje slavljenik jede tortu ručicama slavljenik jede tortu detalj dječje sobe