Sanda & ToniLagani ljetni povjetarac u Makarskoj

Uvijek sam se pitao kako bi bilo fotkati vjenčanje u Makarskoj, a zahvaljući Sandi i Toniju, to sam na svoje veselje i otkrio!

 

Većina mojih parova ispadnu opušteni i netradicionalni, ali sa Sandom i Tonijem sam od početka znao u što se upuštam.
Sanda je bila vrlo jasna kad mi je objasnila njihov stav prema tradiciji već u svom prvom mejlu: u principu, oni su jako zaljubljeni i žele se dobro zabaviti s obitelji i prijateljima na plaži. I to je to. Bilo kakvo moje pitanje o potencijalnom protokolu je dobilo odgovore u obliku hrpe smajlića i smijeha 🙂
Kao fotograf, ne vjerujem baš u fotogenične ili nefotogenične ljude. Mislim da je jako bitno kako kome pristupiš i tako možeš napraviti čuda i s “nefotogeničnim” ljudima… no, Sanda je bila iznimka od ovog pravila. Jednostavno nije mogla ispasti ne-savršeno ne niti jednom fotki. Uvijek je imala širok osmjeh i na nijednoj fotki nije trepnula ili napravila čudan izraz lica. Statistički nevjerojatno!

 

Počinjemo s pripremama u prelijepoj kući pored mora, s pogledom na Makarsku rivu, a onda se uranjamo u zvuk cvrčaka na Makarskoj plaži, s ceremonijom koju je dekorirala Lela Design.
 

fotograf vjencanja Makarska planina Biokovo Makarska luka mladenka mladenka se šminka prijatejlice dolaze kuma šampanjac vjenčanica vjenčane cipele prstenje mlada se oblači emotivne reakcije prijateljica mlada oblači cipele naušnice buket veselje s prijateljicama veselje s prijateljicama zdravica kum i mladoženja dolaze po mladu kum dijeli poljupce prvi pogled i zadivljeni mladoženja prvi pogled i zadivljeni mladoženja zagrljaj mlada i mladoženja mlada i mladoženja Makarska plaža roštilj detalji uređenja i cvijeće detalji uređenja Lela Design uređenje cvijeće zahvalnice hrana mlada i cure dolaze uređenje za ceremoniju Lela design detalji uređenja i cvijeća detalji cvijetnog luka buket na vjetru otac dovodi mladu otac predaje mladu mladoženji ceremonija na plaži Makarska mladenka na ceremoniji kuma i uzvanici na ceremoniji na plaži Makarska pljesak publike vesela atmosfera na vjenčanju razmjena prstenja prvi poljubac fotograf vjenčanja Makarska čestitanje svečani izlazak mladenaca veselje fotograf vjenčanja Makarska fotograf vjenčanja session na plaži fotograf vjenčanja Makarska fotograf vjenčanja Makarska prvi ples gosti snimaju ples prvi ples i vesela mlada zagrljaj mladenaca kum i kuma plešu kokteli sumrak na plaži tulum mladenci plešu kuma pleše kum pleše s uzvanicom torta torta s prskalicama cvijetni detalj torte mlada u traper jakni noć i mjesečina na moru