Uspomene na odrastanje kroz objektiv mame umjetniceFotografiranje djece i obitelji

Matija + Marina Vjenčanja

 
 

fotkanje beba
 
 

Bok, mi smo Matija + Marina! 🙂
Trećinu života smo proveli s fotićima u ruci i iako inače fotkamo vjenčanja, fotkanje djece i obitelji je naš osobni projekt iz ljubavi. Otkad s fotićima jurimo za svoja dva mala pinkleca, shvatili smo koliko je svaka okinuta slika bitna i koliko svakom godinom koja prođe postaje vrijednija.

Imamo prilično dobar presjek – jedan pinklec je četverogodišnji mudrijaš, a drugi već crta tablicu množenja, pa već sad vidimo koliko to sve brzo prolazi.

Osjećamo da mutnjikave fotke s mobitela nisu dosta! Mislimo da ti mali nestašci zaslužuju onakve tople i mekane fotke kakve samo iskusno oko može zabilježiti.

Tu smo da ispričamo i vašu priču, da ulovimo one iskrene male životne trenutke smijeha, ljubavi i nježnosti koje izmjenjujete sa svojim najmanjima.

Pogledajte o čemu pričamo i pročitajte više o tome kako izgleda jedan session pred našim objektivima ili nam pošaljite upit za više informacija!

 

fotkanje djece mama i beba fotografiranje djece zagreb fotografiranje djece fotkanje obitelji fotkanje djece fotkanje obitelji zagreb fotografiranje obitelji fotografiranje obitelji fotografiranje obitelji fotografiranje obitelji zagreb

 

Kako će izgledati naš session?

 

Za session se vrlo lako dogovorimo — javite nam se, malo se upoznamo i dogovorimo vrijeme za fotografiranje vaše obitelji koje najviše odgovara vašem ritmu.

Fotkati možemo kod vas u stanu, vašem najdražem parkiću ili na nekom novom mjestu koje ćemo skupa istražiti.
Session obično započnemo s par obiteljskih portreta, da vas malo opustimo odmah na početku. Kada njih zabilježimo, krenut ćemo spontano i dati vam prilike da se zabavite i zaboravite na nas dok mi lovimo one svakodnevne trenutke vašeg druženja od kojih se zapravo i sastoji život!

Iako se sad to možda ne čini tako, za 20 godina ćete se s velikom nostalgijom sjećati upravo te naizgled obične svakodnevice, i baš to ćete htjeti pokazati djeci jednog dana kada narastu.

Imamo puno iskustva iza sebe i na prirodan način ćemo stvoriti prostora za autentične i emotivne trenutke koji će se dogoditi sami od sebe. Session u kojem snimimo vašu priču pružit će vam uspomene kojima ćete se rado vraćati i koje će vam izvući osmjeh na lice i vratiti leptiriće u trbuh.

Bilo bi nam drago biti uz vas kroz cijeli ovaj proces i dogovoriti nešto osmišljeno baš za vas. Pišite nam!

fotkanje obitelji fotografiranje djece fotkanje obitelji fotke obitelji fotke obitelji fotografiranje obitelji zagreb fotkanje djece zagreb foto obitelji
fotkanje djece tata i sin

 
 

Pišite nam!

Ovaj formular prikuplja osobne podatke koje ste upravo unijeli kako bih vam mogla odgovoriti na upit. Pročitajte više o Zaštiti osobnih podataka.