Nika & LukaOpušteno ali otmjeno kasnoljetno vjenčanje u Golf Country Clubu

Imao sam sreću da su me na svoje fotografiranje vjenčanja zvali Nika i Luka, dvoje mladih, šarmantnih i opuštenih ljudi koji se, unatoč uobičajenom stresu, nisu zaboravili dobro zabaviti… i biti glavni na plesnom podiju u Golf Country Club Zagreb!
Priča ovog dana počinje jednog kišnog jutra koje nije sprječilo cure da se odlično provedu na šminkanju; stan se pretvorio u pravi salon ljepote kad su ga preuzele čak tri vizažistice. Sunce nas je obradovalo popodne, kako se bližila crkva, a sve je okončano klimaktičnim zalaskom sunca na lijepim jezerima gdje smo se baš tada “slučajno” našli.
I Nika i Luka su foodieji tako da je delicije koje su poslužili gostima već za predjelo bile doista neviđene (samo ću spomenuti sushi; ostalo zamislite sami!)

E da — na vjenčanju su se našle i dvije kume (i jedan kum), za slučaj da ste se pitali. Tako je to kad prijateljice voliš previše da bi izabrala samo jednu 🙂

Volim reći kako je lako fotkati opuštene ljude i to se ovdje neprestano potvrđivalo — ovoliko nasmiješenih lica nije lako naći na jednom mjestu!

 

fotografiranje vjenčanja detalji stana detalji stana mladenka i mama se grle mama mladenke emotivan trenutak pripreme i šminka kuma mladožena priča s mladom mladenka druga kuma vjenčanica kuma oblači mladenku prvi pogled mladoženje fotografiranje vjenčanja mladenci mlada ulazi u crkvu ceremonija u crkvi razmjena prstenja poljubac na ceremoniji mladenci izlaze iz crkve Golf Country Club Zagreb Golf Country Club vjenčanje Golf Country Club teren session u Golf Country Club mladenci u Golf Country Club ulazak u restoran prvi ples prvi ples Golf Country club po noći vatromet u golf klubu torta rezanje torte intiman ples na kraju večeri fotografiranje vjenčanja Golf Country Club sala Golf Country Club sala