Jagerhorn vjenčanje ZagrebJulija & DomagojŠareno, opušteno i veselo vjenčanje začinjeno suncem i bojama


Moramo priznati da smo možda malo naivni, jer kad su nam Julija i Domagoj rekli da će imati Jägerhorn vjenčanje u Zagrebu, nismo ni znali da se tamo mogu organizirati vjenčanja!
Naravno, ideja nas je zaintrigirala pa smo se brzo dogovorili.

Uvod nas je doveo na Gornji grad, gdje su se naši mladenci pripremili u lijepom apartmanu skrivenom u jednoj od brojnih veža blizu Markovog trga.

Čim su se spremili, Juliju i Domagoja smo ukrali na kratko i odveli ih na par skrovitih mjesta da ih zabilježimo tako lijepe i uzbuđene. Inače su pravi zezanti pa je session bio vesele atmosfere ispunjene smijehom, ali sa zrncem treme prema kraju kako se bližio highlight dana — ceremonija.

Vratili smo se po goste i svi skupa prošetali Gornjim gradom do Jagerhorn vjenčanja, gdje nas je dočekao divno ukrašen prostor za ceremoniju prepun šarenog cvijeća — odlične refleksije njihove osobnosti.

Bilo je kratko i dirljivo, kako možete vidjeti na fotkama i videu, nakon čega smo se zaputili u Okrugljak. Još jedan prvi posjet s naše strane, vjenčanje Okrugljak Zagreb smo uvijek doživljali u prolazu i pitali se kako to izgleda s druge strane, među kućicama.

Nemalo smo se iznenadili kad smo otkrili da je Okrugljak pravo mini-naselje s brojnim kućicama. Te večeri smo bili smješteni u malu drvenu kućicu ukrašenu u istom šarenom i veselom stilu, a ubrzo smo otkrili i zašto je Okrugljakova domaća kuhinja tako cijenjena.