Petra & IvanJesensko vjenčanje prepuno boja, detalja i ljepote

Nekad je teško biti fotograf vjenčanja: dok sam birao fotke snimljene ovog prelijepog jesenskog dana, znao sam da moram prikazati samo najzanimljiviju šačicu, ali je izbor bio stvarno težak. Toliko ljepote, starinskih detalja, zanimljivih lokacija i prezgodnih ljudi… uf!
No, ajmo iz početka. Upoznajte Petru i Ivana. Petrina kuća je bila kao iz bajke — obrasla u bršljan kojeg je jesen obojala u crveno, sa žutim cvijećem ispred, ptičicama iznad, raznobojnim zidovima, policama gramofonskih ploča, mornarskom Petrinom sobom… pravi raj za fotografa i jesensko vjenčanje.

 

No, kad se Petra pojavila u svojoj Elie Saab vjenčanici, sve je zasjenila u trenutku! Njena fotka detalja vjenčanice mi je i danas među najdražima. Znat ćete koja kad dođete do nje, bez sumnje… Wow!
 
Ceremonija se održala u vjerojatno najčarobnijoj crkvi u Zagrebu, na Novoj Vesi. Otkad sam je prvi put posjetio, obožavam joj se vraćati jer cijeloj priči da jednu posebnu notu romantike, a njen izlizani crno-bijeli mramorni pod me uvijek opčini. Fotograf sam i padam na vizualno, što ćete
< :)