Petra & IvanJesensko vjenčanje prepuno boja, detalja i ljepote

Nekad je teško biti fotograf vjenčanja: dok sam birao fotke snimljene ovog prelijepog jesenskog dana, znao sam da moram prikazati samo najzanimljiviju šačicu, ali je izbor bio stvarno težak. Toliko ljepote, starinskih detalja, zanimljivih lokacija i prezgodnih ljudi… uf!
No, ajmo iz početka. Upoznajte Petru i Ivana. Petrina kuća je bila kao iz bajke — obrasla u bršljan kojeg je jesen obojala u crveno, sa žutim cvijećem ispred, ptičicama iznad, raznobojnim zidovima, policama gramofonskih ploča, mornarskom Petrinom sobom… pravi raj za fotografa i jesensko vjenčanje.

 

No, kad se Petra pojavila u svojoj Elie Saab vjenčanici, sve je zasjenila u trenutku! Njena fotka detalja vjenčanice mi je i danas među najdražima. Znat ćete koja kad dođete do nje, bez sumnje… Wow!
 
Ceremonija se održala u vjerojatno najčarobnijoj crkvi u Zagrebu, na Novoj Vesi. Otkad sam je prvi put posjetio, obožavam joj se vraćati jer cijeloj priči da jednu posebnu notu romantike, a njen izlizani crno-bijeli mramorni pod me uvijek opčini. Fotograf sam i padam na vizualno, što ćete
< :)  
 

crveno lišće u jesen jesensko vjenčanje Zagreb detalji mladenka radi frizuru detajli kuće detalji uređenja kuma se zeza mladenka u vjenčanici Elie Saab vjenčanica druga kuma se šminka crkva na Novoj Vesi tata čeka mladu crkva Nova Ves mladoženja i kum čekaju mladu mlada ulazi u crkvu jesensko vjenčanje detalj iz crkve ceremonija jesensko vjenčanje razmjena prstenja nasmješena mama prvi poljubac kuma grli mladu izlazak iz crkve jesensko vjenčanje pogled na centar Zagreba pogled na centar Zagreba vidikovac Zagreb detajli uređenja vidikovac Zagreb Lunar tulum vidikovac Zagreb tulum vidikovac Zagreb tulum vidikovac Zagreb