Fotografija i videografijaKako snimamo?Više o našem pristupu i filozofiji

Matija + Marina Vjenčanja

 

Najdraži trenutak dok snimamo? Ono kad zaboravite da smo tu i opustite se!

Prvi smo koji će vam reći da zaboravite protokol i jednostavno uživate — ipak ovo radite samo jednom!

Svako vjenčanje je začinjeno onim nepredvidljivim i neplaniranim trenutcima koje zapravo pamtimo. Mi smo tu da ih zabilježimo — autentično, iskreno i kreativno.
U prstima imamo golemo iskustvo koje nam dopušta da ne razmišljamo o tehnikalijama nego se možemo posvetiti vama i kreativnosti.

Nakon 20 godina iza objektiva, nema ničega što se događa prebrzo za naš okidač. Možemo si dopustiti luksuz da se ne miješamo u događanja, nego ih promatramo, upijamo i bilježimo tu buru osjećaja koja će vas neminovno pomesti s nogu.

To sve postaje dokument koji će za 20 godina biti neprocjenjiv. Pokušavamo uloviti ono iskreno i autentično, što god to bilo za vas, baš na taj dan. To je svaki put nešto drugo… Možda to zvuči pomalo metafizički, ali svi su drukčiji i mislimo da zaslužuju i takve fotke.

 

Okej, ali kako zapravo izgleda biti s nama na dan vjenčanja?

Imamo nos i intuiciju za ono što se događa i ono što slijedi, pa smo nekako uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Prilično smo dobri u tome da smo neupadljivi i neprimjetni, ali smo isto tako tu kad nas trebaš.

Iskustvo od stotina vjenčanja stvarno dobro dođe kad imaš praktičnih pitanja ili kad te trema obuzme, a kumina žestica baš i ne pomaže!

Stoga, nećemo glumiti da smo nevidljivi – ipak smo dio tvog dana. Ako će jednostavan savjet pomoći da fotka izgleda bolje a ti opuštenije, možeš računati na nas! Često je dovoljno malo podignuti roletu, odškrinuti škuru ili se okrenuti prema prozoru da fotka zasja!

 

Mislimo da upravo naše viđenje priče donosi nešto novo, nešto izvorno, nešto još neviđeno iz tog kuta. Mi smo ti koji okrećemo objektiv baš u tom smjeru, okidamo baš u tom trenutku i tako stvaramo portret trenutka.

Želimo vam skrenuti pažnju na sve te „sitnice“ koje vas okružuju, kad ih stavimo u fokus i usmjerimo figurativni reflektor na njih, bile to omiljene stare tenisice, odškrinuti ormar ili onaj tako dragi sat na zidu koji će sutra pasti i razbiti se (istinita priča).

Zvuči dobro? Ispričaj nam kako ste zamislili svoj veliki dan i što želite od njega!