Ivana & HrvojeVjenčanje i doček Nove godine spojeni u jedno

Wow! Sve što se dogodilo na ovom vjenčanju je bilo ludo… ne znam od kud krenuti?

Okej, ajmo krenuti od datuma — 31. prosinca, Stara godina. Što je bolje od vjenčanog tuluma? Pa doček Nove godine ubačen u miks, eto što! Još jedna runda šampanjca ne može nikako škoditi, kao niti beskrajni vatromet u ponoć po cijelom Zagrebu!
Isčekivanje se moglo rezati nožem, što je dalo posebnu atmosferu fotkama i cijelom danu.

Cijelo vjenčanje je prošlo u vrhunskom raspoloženju baš svih prisutnih — bilo je smješkanja, smijanja i blagdanskog duha svuda uokolo. Najljepši sunčani zimski dan koji možete zamisliti je svakako pomogao, kao i kumov stari Jaguar iz 1967 koji nas je razvozio uokolo.
Prije ceremonije u crkvi Sv. Marka, smrzli smo se na prelijepom sessionu po Gornjem gradu, taman u plavi sat. Fotke doista imaju neku zimsku čaroliju u sebi, pa svakako pogledajte što smo to zabilježili!
 

mladoženja pripreme buket za mladenku mladoženja u odijelu vjenčanica mlada se priprema mladenkin portret detalji vjenčanice kum i mladoženja idu po mladu prvi pogled mlade i mladoženje siluete mladenaca Grič Zagreb mladenci na Gornjem gradu Zagreb šetnja Strossmayerovim šetalištem u Zagrebu crkva Sv. Marka ceremonija u crkvi Sv. Marka zavjeti mladenaca razmjena prstenja kum čestita mladoženji kuma i mlada u zagrljaju mlada ispred auta u vjenčanici restoran Spoon Zagreb Spoon detalji Spoon detalji prvi ples mladenaca prvi ples romantika torta torta sretna Nova godina! Nova godina doček doček Nove godine šampanjac u ponoć Nova godina vatromet i vjenčanje