Marija & HrvojeŠareno i netradicionalno proljetno vjenčanje prepuno detalja

Mmmmm… proljetno vjenčanje! Kad sam tek upoznao Mariju i Hrvoja, rekla mi je da su fotke najbitniji dio njenog vjenčanja. (Mislim da svaki fotograf sanja o tom trenutku!)
I moram reći da se stvarno nije šalila; sve je izgledalo prelijepo i nije štedila truda za odličnu fotku. Skinuti vjenčane cipele i hodati mokrom travom na obalama Save prije crkve — njena ideja!
Iznimno su me se dojmili detalji u njihovom stanu, živopisne stvari i osebujni ljudi koji su mi tog proljetnog dana prošli ispred objektiva.

Bili smo tamo i snimili poveću hrpicu fotki ovog malog, šarmantnog i prilično emotivnog vjenčanja! (Kad i mladoženja pusti suzu na ceremoniji, znate koliko je bila dirljiva!)

 

proljetno vjenčanje Zagreb detalji stana vjenčano prstenje prstenje kuma se smješka mladenkin ulazak mlada i kuma se grle mladenkin nakit mladenci zagrljeni na kauču mladoženja se oblači brzi zalogaj mladenka u vjenčanici proljetno vjenčanje mladenci na livadi proljetno vjenčanje i mladenka u visokoj travi bosonoga mladenka na cvijeću procvali makovi proljetno vjenčanje ulazak u crkvu ulazak u crkvu svećenik ceremonija dirljiva ceremonija razmjena prstenja poljubac na kraju ceremonije mladenci izlaze iz crkve