Martina & BorisRazigrano i šareno vjenčanje u Matisu u smiraj ljeta

Ova posebna priča je počela na jednom opuštenom zaručničkom sessionu u centru Zagreba, čak 2 i pol godine prije datuma vjenčanja! Nije često da nas netko rezervira toliko unaprijed i prilično smo se veselili vidjeti što nas čeka ovog sunčanog kasnoljetnog dana. Slikanje vjenčanja u svom najboljem izdanju, eto što!

Već na pripremama su nas dočekala nasmijana lica, hrpa svjetla i šarenilo boja, što je bila i tema vjenčanja. Buket je bio doista izniman, ali su ga blisko slijedili i svi ostali cvjetni aranžmani — svaki je bio drukčiji i unikatan.

Začin cijelog dana je bio session na krovu zgrade u centru, a doći do krova je čitava avantura, kako se ispostavilo. (Recimo samo da je jedna velika torba pritisnula krivu tipku u dizalu… nakon malo zdrave panike, sve se sretno rasplelo).

Kumovi su bili ti koji su brinuli o dostavi pića i veselja na krov, pa nije bilo teško predvidjeti zdravicu u zalazak.

Ovog dana nije bilo niti ‘F’ od formalnosti, a jedino što je još ostalo — prepustiti vas fotkama ovih bezbrižnih mladenaca.

 

slikanje vjencanja Zagreb vjenčani buket kuma mlada se sprema frizura pusa vjenčane cipele kuma dodaje mladenki cipele prvi pogled mladenaca crkva sv. Duh slikanje vjenčanja mladenci na ceremoniji razmjena prstenja razmjena prstenja poljubac i slikanje vjenčanja slikanje vjenčanja zeancija na sessionu slikanje vjenčanja na krovu restoran Matis Matis uređenje cvijeće u Matisu vjenčanje Matis restoran Matis vjenčanje ulazak mladenaca u Matis prvi ples u Matisu prvi ples restoran Matis torta u ponoć rezanje torte vjenčanje u Matisu fontana Lisinski po noći