Vjenčanje MarincelImanje MarincelZagreb

Pod zelenim obroncima Medvednice, na samom sjeveru grada, u dubokoj šumi se sakrio dragulj za vjenčanje Marincel. Ovo imanje se prostire na ogromnoj livadi, okruženo šumom, bazenom i teniskim terenom.

Sam prostor svojom veličinom nudi stvarno veliku fleksibilnost pri planiranju vjenčanja na imanju Marincel — možete prirediti sve od ceremonije na otvorenom, koktela uz bazen, akustične glazbe sa zakuskom pod suncobranima na travnjaku do, naravno, glavne atrakcije – divovski prostor dvorane koji može smjestiti doista puno ljudi na cjelovečernju večeru, ples i tulum.

Unutarnji prostor glavne dvorane je predivan — visoki stropovi od drva koji podsjećaju na korito broda, viseći ukrasi i svjetla te dovoljno prostora za puno stolova, dekoracija, svjetla i ukrasa.

Iskusnom dekorateru će se od broja mogućih kombinacija zavrtiti u glavi (na dobar način!).

Kad padne noć, kreativna rasvjeta postavljena po imanju Marincel će zasjati i dati zanimljivog materijala fotografima i videografima, a lightshow u dvorani će podržati ples do iznemoglosti!

Velika pozornica je idealna za bend, a moramo reći da nas je ugodno iznenadila i akustika u dvorani — drvene grede na stropu rade odličnu difuziju zvuka bez stvaranja jeke.

Svakako moramo pohvaliti i osoblje koje iskustvom pokazuje koliko vjenčanja imaju ‘ispod pojasa’; sve teče glatko, uigrano i bez zadrške, bilo za mladence, goste ili nas, dodatnu foto-video-audio ekipu.

Vjenčanje Marincel — prelistajte par odabranih fotki ispod!