Dora & IvanClassy rooftop vjenčanje Lateral - na vrhu Zagreba

Ovo je jedno od onih vjenčanja gdje na putu doma fotografi raspravljaju o tome je li ovo sve bilo stvarno, ili smo sve samo sanjali?! Scene skrojene baš po našim željama su se redale od samog početka dana s najvećim iznenađenjem na kraju. No, ovo classy vjencanje rooftop Lateral Zagreb je imalo puno više od spektakularnog kraja!

Sve je počelo s Dorinim pripremama gdje smo brzo shvatili da se Dora nije odlučila usput vjenčati, nego je razradila elegantan dan s istim takvim ljudima, detaljima i zamislima. (Recimo, čim smo ušli smo uočili divovski stencil “Brak je mrak” vlastite izrade; koji će do 2020., nagađamo, već postati svoj brend!)

Kad su vesele pripreme ovih classy cura završile, slijedio je prvi susret s Ivanom i kratka ceremonija.

Nakon nje smo dobili priliku za session koji je u Zagrebu na nas ostavio vjerojatno najdublje impresije ikad — istraživanje napuštenog industrijskog kompleksa s nevjerojatnim svjetlom i teksturama od kojih smo mogli kreirati bilo što!

Ideje su nam tekle u potocima, kako ćete vidjeti ispod, i dok smo još zbrajali utiske smo se našli u dizalu koje nas je, dok smo trepnuli, bacilo na vrh najviše zgrade u Hrvatskoj. Pogled s 26. kata rooftop champagne bara Lateral nas je ostavio bez daha, kao vjerojatno i sve goste!

Terasa je bila okupana u hrpama probranih detalja, zidovi su bili prekriveni Veuve Clicquot šampanjcima, gin-tonic se točio u potocima a catering Lisak je pokazao zašto su omiljeni catering profinjenih vjenčanja u Zagrebu.

 


 

Povratak na glavnu galeriju…