Marta & JosipGrimizna zimska čarolija ~ vjenčanje Spoon Zagreb

Ovo spektakularno zimsko vjenčanje završava u restoranu Spoon, Zagreb, a put do tamo nas vodi adventskim ulicama, preko Gornjeg grada pa sve do samog Spoona.
Priča počinje u samom centru centra Zagreba, u okićenoj Teslinoj ulici i istom takvom stanu. Čim su nam otvorili vrata, mirisi i boje Božića su nas preplavili, od zelenih grana jelki do crvenih i grimiznih detalja te blijedo-pastelno-pink cvijetova u Martinom buketu. Vojnik iz Orašara je čuvao prstenje, a božikovina davala svoj crveni kontrast aranžmanima.

Imali smo jedinstvenu priliku posjetiti Povijesni institut na Gornjem gradu, gdje se Marta obukla u svoju spektakularnu svilenkastu vjenčanicu i dočekala Josipa za emotivan prvi susret. U zlatnoj dvorani smo se raspametili od prelijepog svjetla i toplih refleksija, a već na stubištu koje vodi do tamo smo okinuli stotinu fotki!

Kad smo se napokon uspjeli odvojiti od tih povijesnih prostorija, prošetali smo se gornjogradskim adventom i upili njegovu atmosferu, bar na kratko, prije šetnje noćnim zagrebačkim ulicama na putu do ceremonije.

Ubrzo nakon, otvorila su nam se vrata restorana – vjenčanje Spoon Zagreb. Cvjećarnica Gea je cijeli prostor Spoona preplavila prelijepim buketima i cvijetnim aranžmanima, svijećama, kavezima, štafelajima i drugim detaljima. Prostor je odisao cvijetnim i božićnim aromama, a Spoon se pobrinuo za sjajnu pozadinu od stotina lampica koje su se ugurale na skoro svaku fotku!

Na samom kraju, svi su gosti dobili personalizirane praline, djelo Bagola… za koje možemo posvjedočiti da su bile prefine! 🙂

 


 

Povratak na glavnu galeriju…