Wedding Photography ZagrebSuzana & DarkoSniježna čarolija s nevjerojatnim uređenjem

U usporedbi s ljetom, zimska vjenčanja su rijetke zvjerke — tek pokoje, tu i tamo — ali nismo nikad mislili da je to pošteno. Izaberi pravi dio zime, pravu lokaciju i pravo uređenje i magija koja će te dočekati će te baciti s nogu!
Suzana i Darko su napravili upravo to, a mi kao fotografi i snimatelji nismo mogli vjerovati što nam se događa pred objektivima i što su sve to oni zamislili!

Dan je počeo sniježno, koje uzbuđenje! Kad smo se probudili tog jutra, oko nas je pala tek pokoja pahulja, ali smo znali da su naši mladenci malo dalje, u brijegovima pokraj od Zagreba, i da će biti zabavno probiti se do njih. I bilo je — jedva smo se uspjeli uspeti uz njihovo brdašce (gdje pod “mi”, zapravo mislimo na naš vjerni auto).

Pri vrhu smo zatekli našeg mladoženju kako lopata snijeg (koja romantika!) i čestita nam što smo se uspjeli uspeti autom (jedva); on je svoj auto morao napustiti malo niže.

Prizori putem su nas ostavili bez daha, a dan je od te toče samo postajao sve bolji. Nakon sessiona pod pahuljama i božićnim svjetlima zagrebačkog adventa, produžili smo do finalne lokacije ceremonije i tuluma, Kuglane Gromošćica, tople, rustikalne, prenamijenjene negdašnje kuglane.

U nastavku pogledajte što smo to snimili, prvo video a onda fotke kroz drugi objektiv. Uživajte!