Wedding Resort Corberon Woods VjenčanjeDora & JankoStylish vjenčanje u netaknutoj šumi

Dora i Janko su elegantan par s dobrim ukusom i – jednako bitno – motivacijom da taj ukus pretoče u divno ljetno vjenčanje. Ova stylish priča završava kao Corberon Woods vjenčanje, a počinje u samom srcu Zagreba.

Dan smo počeli na drugom katu velikog zdanja u centru s pradavnom požutjelom fasadom i divovskim vratima kroz koja bi mogao proći i omanji div, i našli se u prelijepom, svijetlom stanu viiiiisokih stropova.

Za zdravicu se otvorio minimalistički dizajniran roze s mističnim natpisom “Dope”, a čim smo se izguštali fotkajući sa savršenim svjetlom koje je dopiralo kroz oooogromne prozore, krenuli smo u kratku šetnju i istraživanje veža po centru.

Pronašli smo svašta lijepog, kako ćete i sami vidjeti kad odskrolirate malo niže, a potom se uputili u Wedding Resort Corberon, u blizini malog seoceta Mačkovec.

U dubokom hladu netaknute šume se sakrio resort Corberon Woods, koje će biti naš domaćim u ostatku ovog dana. S nogu nas je bacila stoljetna šuma visokih stabala, svježina šumskog zraka koja nas je zapuhnula nakon vrućeg gradskog asfalta i uronjenost u prirodu i zelenilo.

Pravo Wedding Resort Corberon Woods vjenčanje podrazumijeva ceremoniju na otvorenom, u šumi, te ostatak tuluma u prozirnom šatoru kroz koji praktički možete vidjeti zvijezde.

Za prelijep dekor i cvijeće se pobrinuo Cvit Happens i sve je izgledalo doista predivno u nijansama pastelno roze i grimizne.

Kad se spustila noć, tamno nebo su osvijetlile stotine žaruljica što je svakoj fotki dalo magičan štih, a bend Živa legenda je stvorio užarenu atmosferu, koju čak niti ponoćna oluja nije uspjela ohladiti.

Ostavljamo vas s videom i fotkama s ovog nezaboravnog dana.