Lea & TinoToplo zimsko vjenčanje i romansa sa stilom

Bili su to pravi, kratki dani duboke zime, pa sam se s Leom i Tinom sastao prvo na sessionu. Iz nekog razloga, čim sam ih vidio tako elegantno dotjerane, na mene su ostavili jak utisak James Bonda i gđice. Moneypenny. Imali su stila i izgledali su kao da su sišli sa stranica modnih časopisa za ovo zimsko vjenčanje!
Kako je magla pala na grad, krenuli smo dalje; prvo po goste kod Lee doma, a potom u predivnu Šestinsku crkvu podno Medvednice.
Nakon vrlo emotivne ceremonije pri čemu je i njenoj i njegovoj mami ponestalo maramica, došli smo u Lobby gdje je ispalo da su oboje nevjerojatno vrsni plesači. Bilo se teško odlučiti da li ih gledati ili fotkati 🙂

Restoran je bio prelijepo uređen, sa prilično spektakularnim tunelom svjetla kroz koji su mladenci ušli i koji je svaku fotku pretvorio uljepšao kad god bi negdje provirio u pozadini.

 
zimsko vjenčanje Zagreb zimsko vjenčanje odijelo i vjenčanica mladenci cipele buket poljubac mlada portret mladoženja portret leptir mašna zimsko vjenčanje Zagreb mladenci u zimi i magli kuća za pripreme mlada i kuma Šestinska crkva luster u Šestinama Šestinska crkva ceremonija crkvena ceremonija razmjena prstenja razmjena prstenja mladenci pred oltarom poljubac mama plače Eurotower Lobby Zagreb ulazak u Lobby božićna svjetla detalji restorana zimsko vjenčanje mladenci ulaze u Lobby Zagreb zaljubljeni par prvi ples prvi ples bend torta rezanje torte